Transport en distributie service Benelux

Wij verzorgen de distributie van goederen door heel Nederland, België en Luxemburg. De goederen worden volgens ons postcode routeschema geleverd. In de meeste regio's komen we dagelijks, maar binnen 48 uur zijn we overal weer geweest. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij proberen zoveel mogelijk aan de logistieke wensen van de klant tegemoet te komen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

vrachtwagen zijladingOok is het mogelijk om lange bundels of pallets te vervoeren. Wij hebben wagens met schuifzeilen zodat de zijkant geladen of gelost kan worden. Complete wagenladingen zijn mogelijk en voor een spoedvrachtje of koeriersritje kunt u bij ons terecht.

Het vroeg afleveren van een zending, een zogenaamde tijdzending is mogelijk. Bespreek het met onze planning. Wij zijn zeer flexibel. Alle zendingen kunt u bij ons via e-mail of fax aanmelden. Graag aanmelden voor 14.00 uur. De goederen worden dan nog diezelfde middag opgehaald.

We kunnen via GPRS al onze wagens volgen. We kunnen zien of de zending al geleverd is of hoe laat de chauffeur er kan zijn. Wij maken in de middag de planning voor de volgende dag en ´s avonds worden de wagens weer geladen zodat de chauffeurs ´s morgens vroeg op pad kunnen.

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons.